Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

600 g
siikafilettä
10 - 15
limeä
1 ½ tl
karkeaa merisuolaa
Lisäksi
1 dl
tuoretta korianteria
15
kokonaista rosepippuria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Siikacheviche

Väli-Amerikan kalaherkku, cheviche, onnistuu lohen lisäksi erinomaisesti kotoisasta siiastamme.

Väli-Amerikan kalaherkku, cheviche, onnistuu lohen lisäksi erinomaisesti kotoisasta siiastamme.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
600 g
siikafilettä
10 - 15
limeä
1 ½ tl
karkeaa merisuolaa
Lisäksi
1 dl
tuoretta korianteria
15
kokonaista rosepippuria

Valmistusohje

1.
Poista ruodot fileistä. Ripottele pintaan suolakiteet
2.
Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalafileiden kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3.
Kumoa kalafileet varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalojen maustua 4-5 tuntia jääkaapissa.
4.
Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g