Ainekset
-
600 gsiikafilettä
-
10 - 15limeä
-
1 ½ tlkarkeaa merisuolaa
- Lisäksi
-
1 dltuoretta korianteria
-
15kokonaista rosepippuria
Valmistusohje
1. Poista ruodot fileistä. Ripottele pintaan suolakiteet
2. Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalafileiden kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3. Kumoa kalafileet varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalojen maustua 4-5 tuntia jääkaapissa.
4. Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.
Vinkki
- Chevichen kanssa maistuu guacamole.
- Kurkkaa myös lohicheviche.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Siikacheviche
Väli-Amerikan kalaherkku, cheviche, onnistuu lohen lisäksi erinomaisesti kotoisasta siiastamme.
Väli-Amerikan kalaherkku, cheviche, onnistuu lohen lisäksi erinomaisesti kotoisasta siiastamme.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
600 gsiikafilettä
-
10 - 15limeä
-
1 ½ tlkarkeaa merisuolaa
- Lisäksi
-
1 dltuoretta korianteria
-
15kokonaista rosepippuria
Valmistusohje
1. Poista ruodot fileistä. Ripottele pintaan suolakiteet
2. Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalafileiden kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3. Kumoa kalafileet varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalojen maustua 4-5 tuntia jääkaapissa.
4. Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.
Vinkki
- Chevichen kanssa maistuu guacamole.
- Kurkkaa myös lohicheviche.
Valmistusohje
1.
Poista ruodot fileistä. Ripottele pintaan suolakiteet
2.
Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalafileiden kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3.
Kumoa kalafileet varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalojen maustua 4-5 tuntia jääkaapissa.
4.
Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.
Vinkki
- Chevichen kanssa maistuu guacamole.
- Kurkkaa myös lohicheviche.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g