 
                  Ainekset
- 
                    300 glohta
- 
                    ½sipuli
- 
                    1 rklöljyä tai pullomargariinia
- 
                    1 ½ dlvettä
- 
                    1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
- 
                    100 gkevyttä sinihome-tuorejuustoa (rasvaa max. 6%)
- 
                    1 rklsitruunan mehua
- 
                    ½ tlrouhittua mustapippuria
- 
                    ½ tlsuolaa
- 
                    ¼ tlkurkumaa
- 
                    ½ dltuoretta tilliä
Valmistusohje
                    1. Suikakoi kala ja hienonna sipuli. Ruskista kalasuikaleet ja sipulisilppu rasvassa.
                  
                                                                                  
                    2. Purista sitruunasta mehu. Lisää loput ainekset ja anna kypsyä pari minuuttia varovasti sekoitellen. Lisää lopuksi tillisilppu.
                  
                                                            Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                150 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                12 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                4 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                2 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                2 g
              
            
                Kuitua
              
              
                0 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                9 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.7 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Munaton
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Munaton
                                                            
                          
          Lohi-sinihomejuustokastike
Lohi-sinihomejuustokastike täysjyväpastan tai uusien perunoiden kera - tässä sinulle nopea ja herkullinen ateria!
Lohi-sinihomejuustokastike täysjyväpastan tai uusien perunoiden kera - tässä sinulle nopea ja herkullinen ateria!
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    300 glohta
- 
                    ½sipuli
- 
                    1 rklöljyä tai pullomargariinia
- 
                    1 ½ dlvettä
- 
                    1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
- 
                    100 gkevyttä sinihome-tuorejuustoa (rasvaa max. 6%)
- 
                    1 rklsitruunan mehua
- 
                    ½ tlrouhittua mustapippuria
- 
                    ½ tlsuolaa
- 
                    ¼ tlkurkumaa
- 
                    ½ dltuoretta tilliä
Valmistusohje
                    1. Suikakoi kala ja hienonna sipuli. Ruskista kalasuikaleet ja sipulisilppu rasvassa.
                  
                                                                                  
                    2. Purista sitruunasta mehu. Lisää loput ainekset ja anna kypsyä pari minuuttia varovasti sekoitellen. Lisää lopuksi tillisilppu.
                  
                                                            Valmistusohje
                1. 
                                                              Suikakoi kala ja hienonna sipuli. Ruskista kalasuikaleet ja sipulisilppu rasvassa.
              
                2. 
                                                          
                                
        Purista sitruunasta mehu. Lisää loput ainekset ja anna kypsyä pari minuuttia varovasti sekoitellen. Lisää lopuksi tillisilppu.
              Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                150 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                12 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                4 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                2 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                2 g
              
            
                Kuitua
              
              
                0 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                9 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.7 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  