Ainekset
-
800 gkesäkurpitsaa
-
500 gsalaattifenkolia
-
150 gpurjoa
-
1valkosipulin kynsi
-
1,2 lvettä
-
1 ½ tltimjamia
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
200 gsulatejuustoa
Valmistusohje
1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
2. Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
- Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
34 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Kesäkurpitsa-fenkolikeitto
Hienostunut fenkoli ja mieto kesäkurpitsa yhdistyvät sulatejuuston kanssa täyteläisen pehmeäksi sopaksi.
Hienostunut fenkoli ja mieto kesäkurpitsa yhdistyvät sulatejuuston kanssa täyteläisen pehmeäksi sopaksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
800 gkesäkurpitsaa
-
500 gsalaattifenkolia
-
150 gpurjoa
-
1valkosipulin kynsi
-
1,2 lvettä
-
1 ½ tltimjamia
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
200 gsulatejuustoa
Valmistusohje
1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
2. Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
- Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
Valmistusohje
1.
Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
2.
Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
- Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
34 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g