
Ainekset
-
24 kplruissipsejä
-
180 gkatkarapuja
-
1/2punasipuli
-
1 rklhienonnettua tilliä
-
0,5 dlmajoneesia (rasvasta max. 20% tyydyttynyttä)
-
100 gmaustamatonta tuorejuustoa (kevyt)
-
1/2luomu sitruunan kuoriraaste
-
mustapippuria myllystä muutama rouhaisu
- Koristeluun
-
kirjolohenmätiä
Valmistusohje
1. Sulata katkaravut ja hienonna veitsellä pienimmiksi.
2. Kuutioi punasipuli pieniksi kuutioiksi.
3. Huuhtele ja kuivaa sitruuna. Raasta keltainen kuoriosa puolikkaasta sitruunasta.
4. Sekoita kaikki ainekset yhteen.
5. Lusikoi pienellä lusikalla täyte krustadien sisälle.
6. Koristele halutessasi kirjolohenmädillä.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
198 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Katkarapu-krustadit
Katkarapu-krustadit ovat mainioita pikkunaposteltavia juhlapöytään. Voit halutessasi vaihtaa täytteen katkaravut esimerkiksi kinkkuun.
Katkarapu-krustadit ovat mainioita pikkunaposteltavia juhlapöytään. Voit halutessasi vaihtaa täytteen katkaravut esimerkiksi kinkkuun.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
24 kplruissipsejä
-
180 gkatkarapuja
-
1/2punasipuli
-
1 rklhienonnettua tilliä
-
0,5 dlmajoneesia (rasvasta max. 20% tyydyttynyttä)
-
100 gmaustamatonta tuorejuustoa (kevyt)
-
1/2luomu sitruunan kuoriraaste
-
mustapippuria myllystä muutama rouhaisu
- Koristeluun
-
kirjolohenmätiä
Valmistusohje
1. Sulata katkaravut ja hienonna veitsellä pienimmiksi.
2. Kuutioi punasipuli pieniksi kuutioiksi.
3. Huuhtele ja kuivaa sitruuna. Raasta keltainen kuoriosa puolikkaasta sitruunasta.
4. Sekoita kaikki ainekset yhteen.
5. Lusikoi pienellä lusikalla täyte krustadien sisälle.
6. Koristele halutessasi kirjolohenmädillä.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Valmistusohje
1.
Sulata katkaravut ja hienonna veitsellä pienimmiksi.
2.
Kuutioi punasipuli pieniksi kuutioiksi.
3.
Huuhtele ja kuivaa sitruuna. Raasta keltainen kuoriosa puolikkaasta sitruunasta.
4.
Sekoita kaikki ainekset yhteen.
5.
Lusikoi pienellä lusikalla täyte krustadien sisälle.
6.
Koristele halutessasi kirjolohenmädillä.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Muunnos
Vaihda katkarapu Sydänmerkilliseen kinkkuun ja tilli persiljaan. Jätä silloin sitruunankuoriraaste pois.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
198 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Yhteistyössä
