Ainekset
- Liemi
-
1 ½ lvettä
-
1kanaliemikuutio
-
2sipulia
-
5valkosipulin kynttä
-
2 cm palainkivääriä
-
4kokonaista neilikkaa
-
5tähtianista
-
2kanelitankoa
- Mausteeksi valmiiseen liemeen
-
1 rklkalakastiketta
-
1limetin kuori ja mehu
-
1 rklsokeria
- Lisäksi
-
400 gmaustamatomia broilerin filesuikaleita
-
1 rklöljyä
-
2punaista chiliä
-
1 ruukkutuoretta korianteria
-
1 ruukkuvoimakasta minttua
-
100 griisinuudeleita
-
50 gituja
-
3munaa
Valmistusohje
1. Laita vesi, liemikuutio, hienonnetut sipulit ja inkivääri sekä mausteet kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Keitä toisessa kattilassa lisäkkeeksi tulevat kananmunat kypsiksi (8 min).
2. Ruskista sillä aikaa broilerisuikaleet öljyssä. Hienonna chilit, korianteri ja minttu.
3. Siivilöi liemi toiseen kattilaan ja lisää liemeen kalakastike, limetin kuori ja puristettu mehu sekä sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kattilaan paistettu broileri, hienonnettu chili sekä riisinuudelit. Keitä miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Lisää lopuksi yrtit
4. Annostele keitto lautaselle ja nosta annosten päälle ituja sekä keitetty kananmunan puolikas.
Vinkki
Liemen keitetyt kasvikset (sipulit, inkivääri) kannattaa annostella lautasille ylimääräisiksi makupaloiksi.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Maidoton
Maidoton
Kanaramen
Testaa tätä nuudeleista, inkivääristä, chilistä ja korianterista tehtyä keittoa - maukasta kanaramenia.
Testaa tätä nuudeleista, inkivääristä, chilistä ja korianterista tehtyä keittoa - maukasta kanaramenia.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Liemi
-
1 ½ lvettä
-
1kanaliemikuutio
-
2sipulia
-
5valkosipulin kynttä
-
2 cm palainkivääriä
-
4kokonaista neilikkaa
-
5tähtianista
-
2kanelitankoa
- Mausteeksi valmiiseen liemeen
-
1 rklkalakastiketta
-
1limetin kuori ja mehu
-
1 rklsokeria
- Lisäksi
-
400 gmaustamatomia broilerin filesuikaleita
-
1 rklöljyä
-
2punaista chiliä
-
1 ruukkutuoretta korianteria
-
1 ruukkuvoimakasta minttua
-
100 griisinuudeleita
-
50 gituja
-
3munaa
Valmistusohje
1. Laita vesi, liemikuutio, hienonnetut sipulit ja inkivääri sekä mausteet kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Keitä toisessa kattilassa lisäkkeeksi tulevat kananmunat kypsiksi (8 min).
2. Ruskista sillä aikaa broilerisuikaleet öljyssä. Hienonna chilit, korianteri ja minttu.
3. Siivilöi liemi toiseen kattilaan ja lisää liemeen kalakastike, limetin kuori ja puristettu mehu sekä sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kattilaan paistettu broileri, hienonnettu chili sekä riisinuudelit. Keitä miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Lisää lopuksi yrtit
4. Annostele keitto lautaselle ja nosta annosten päälle ituja sekä keitetty kananmunan puolikas.
Vinkki
Liemen keitetyt kasvikset (sipulit, inkivääri) kannattaa annostella lautasille ylimääräisiksi makupaloiksi.
Valmistusohje
1.
Laita vesi, liemikuutio, hienonnetut sipulit ja inkivääri sekä mausteet kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Keitä toisessa kattilassa lisäkkeeksi tulevat kananmunat kypsiksi (8 min).
2.
Ruskista sillä aikaa broilerisuikaleet öljyssä. Hienonna chilit, korianteri ja minttu.
3.
Siivilöi liemi toiseen kattilaan ja lisää liemeen kalakastike, limetin kuori ja puristettu mehu sekä sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kattilaan paistettu broileri, hienonnettu chili sekä riisinuudelit. Keitä miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Lisää lopuksi yrtit
4.
Annostele keitto lautaselle ja nosta annosten päälle ituja sekä keitetty kananmunan puolikas.
Vinkki
Liemen keitetyt kasvikset (sipulit, inkivääri) kannattaa annostella lautasille ylimääräisiksi makupaloiksi.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g