Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen

Ainekset

1 (n. 900 g)
myskikurpitsa
3 rkl
öljyä
1-2 tl
garam masala -mausteseosta
½ tl
suolaa
Lisäksi
70 g
pinaattinlehtiä
1
granaattiomena
1 dl
cashewpähkinöitä
1 rkl
omenaviinietikkaa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
V Vegaaninen
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
V Vegaaninen
Helppo

Myskikurpitsasalaatti

Myskikurpitsalaatti saa raikkautta granaattiomenasta ja sävyjä mausteista. Yhdistelmä on ihana!

Myskikurpitsalaatti saa raikkautta granaattiomenasta ja sävyjä mausteista. Yhdistelmä on ihana!

Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1 (n. 900 g)
myskikurpitsa
3 rkl
öljyä
1-2 tl
garam masala -mausteseosta
½ tl
suolaa
Lisäksi
70 g
pinaattinlehtiä
1
granaattiomena
1 dl
cashewpähkinöitä
1 rkl
omenaviinietikkaa

Valmistusohje

1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2.
Kuori ja kuutioi myskikurpitsa 1-1,5 cm kuutioiksi. .
3.
Sekoita myskikurpitsan joukkoon öljy, garam masala ja suola. Paahda pellillä puolisen tuntia eli kunnes myskikurpitsa on kypsää ja reunat ovat saaneet hieman väriä.
4.
Kokoa salaatti levittämällä vadille pinaatinlehdet. Laita päälle paahdetut myskikurpitsakuutiot, granaattiomenan siemenet ja cashewpähkinät.
5.
Huiski päälle hieman omenaviinietikkaa.

Vinkki

Ohjeesta saat neljä annosta lisukesalaattia tai kaksi annosta salaattia pääruoaksi.

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g

Yhteistyössä