
Ainekset
-
1 (n. 900 g)myskikurpitsa
-
3 rklöljyä
-
1-2 tlgaram masala -mausteseosta
-
½ tlsuolaa
- Lisäksi
-
70 gpinaattinlehtiä
-
1granaattiomena
-
1 dlcashewpähkinöitä
-
1 rklomenaviinietikkaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Kuori ja kuutioi myskikurpitsa 1-1,5 cm kuutioiksi. .
3. Sekoita myskikurpitsan joukkoon öljy, garam masala ja suola. Paahda pellillä puolisen tuntia eli kunnes myskikurpitsa on kypsää ja reunat ovat saaneet hieman väriä.
4. Kokoa salaatti levittämällä vadille pinaatinlehdet. Laita päälle paahdetut myskikurpitsakuutiot, granaattiomenan siemenet ja cashewpähkinät.
5. Huiski päälle hieman omenaviinietikkaa.
Vinkki
Ohjeesta saat neljä annosta lisukesalaattia tai kaksi annosta salaattia pääruoaksi.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Myskikurpitsasalaatti
Myskikurpitsalaatti saa raikkautta granaattiomenasta ja sävyjä mausteista. Yhdistelmä on ihana!
Myskikurpitsalaatti saa raikkautta granaattiomenasta ja sävyjä mausteista. Yhdistelmä on ihana!
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 (n. 900 g)myskikurpitsa
-
3 rklöljyä
-
1-2 tlgaram masala -mausteseosta
-
½ tlsuolaa
- Lisäksi
-
70 gpinaattinlehtiä
-
1granaattiomena
-
1 dlcashewpähkinöitä
-
1 rklomenaviinietikkaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Kuori ja kuutioi myskikurpitsa 1-1,5 cm kuutioiksi. .
3. Sekoita myskikurpitsan joukkoon öljy, garam masala ja suola. Paahda pellillä puolisen tuntia eli kunnes myskikurpitsa on kypsää ja reunat ovat saaneet hieman väriä.
4. Kokoa salaatti levittämällä vadille pinaatinlehdet. Laita päälle paahdetut myskikurpitsakuutiot, granaattiomenan siemenet ja cashewpähkinät.
5. Huiski päälle hieman omenaviinietikkaa.
Vinkki
Ohjeesta saat neljä annosta lisukesalaattia tai kaksi annosta salaattia pääruoaksi.
Valmistusohje
1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2.
Kuori ja kuutioi myskikurpitsa 1-1,5 cm kuutioiksi. .
3.
Sekoita myskikurpitsan joukkoon öljy, garam masala ja suola. Paahda pellillä puolisen tuntia eli kunnes myskikurpitsa on kypsää ja reunat ovat saaneet hieman väriä.
4.
Kokoa salaatti levittämällä vadille pinaatinlehdet. Laita päälle paahdetut myskikurpitsakuutiot, granaattiomenan siemenet ja cashewpähkinät.
5.
Huiski päälle hieman omenaviinietikkaa.
Vinkki
Ohjeesta saat neljä annosta lisukesalaattia tai kaksi annosta salaattia pääruoaksi.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g