
Ainekset
-
1pienehkö myskikurpitsa
-
1 rklrypsiöljyä
-
1-2 tlgaram masala -mausteseosta
-
ripaussuolaa
-
noin 70 gpinaattia
-
1granaattiomenan siemenet
-
kourallinencashewpähkinöitä
-
omenaviinietikkaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Leikkaa myskikurpitsa pienehköiksi kuutioiksi. Poista siemenet. Myskikurpitsaa ei välttämättä tarvitse kuoria, mutta voit kuoria sen halutessasi.
3. Sekoita myskikurpitsan joukkoon öljy, garam masala ja suola. Paahda pellillä puolisen tuntia eli kunnes myskikurpitsa on kypsää ja reunat ovat saaneet hieman väriä.
4. Kokoa salaatti: laita pinaattipedille paahdetut myskikurpitsakuutiot, granaattiomenan siemenet ja cashewpähkinät.
5. Huiski päälle hieman omenaviinietikkaa.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Vinkki
Ohjeesta saat neljä annosta lisukesalaattia tai kaksi annosta salaattia pääruoaksi.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
81 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Myskikurpitsasalaatti
Myskikurpitsalaatti saa raikkautta granaattiomenasta ja sävyjä mausteista. Yhdistelmä on ihana!
Myskikurpitsalaatti saa raikkautta granaattiomenasta ja sävyjä mausteista. Yhdistelmä on ihana!
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1pienehkö myskikurpitsa
-
1 rklrypsiöljyä
-
1-2 tlgaram masala -mausteseosta
-
ripaussuolaa
-
noin 70 gpinaattia
-
1granaattiomenan siemenet
-
kourallinencashewpähkinöitä
-
omenaviinietikkaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Leikkaa myskikurpitsa pienehköiksi kuutioiksi. Poista siemenet. Myskikurpitsaa ei välttämättä tarvitse kuoria, mutta voit kuoria sen halutessasi.
3. Sekoita myskikurpitsan joukkoon öljy, garam masala ja suola. Paahda pellillä puolisen tuntia eli kunnes myskikurpitsa on kypsää ja reunat ovat saaneet hieman väriä.
4. Kokoa salaatti: laita pinaattipedille paahdetut myskikurpitsakuutiot, granaattiomenan siemenet ja cashewpähkinät.
5. Huiski päälle hieman omenaviinietikkaa.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Vinkki
Ohjeesta saat neljä annosta lisukesalaattia tai kaksi annosta salaattia pääruoaksi.
Valmistusohje
1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2.
Leikkaa myskikurpitsa pienehköiksi kuutioiksi. Poista siemenet. Myskikurpitsaa ei välttämättä tarvitse kuoria, mutta voit kuoria sen halutessasi.
3.
Sekoita myskikurpitsan joukkoon öljy, garam masala ja suola. Paahda pellillä puolisen tuntia eli kunnes myskikurpitsa on kypsää ja reunat ovat saaneet hieman väriä.
4.
Kokoa salaatti: laita pinaattipedille paahdetut myskikurpitsakuutiot, granaattiomenan siemenet ja cashewpähkinät.
5.
Huiski päälle hieman omenaviinietikkaa.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Vinkki
Ohjeesta saat neljä annosta lisukesalaattia tai kaksi annosta salaattia pääruoaksi.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
81 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g