Yrttikala
Ainekset
-
15 kgsei, annospala à 150 g
-
0.12 kgSaarioinen Sitruunamehu
-
3 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote1.5 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
0.46 kgKNORR Yrttikastike 3 kg / 30 L
-
0.12 kgTurun Sinappia Mieto 6 kg
-
0.5 kgMoilas Rukiinen leipämuru, pakaste
-
0.05 kgtilli, tuore
Kastike
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Lado sulatetut kalapalat GN-vuokiin ja mausta Sitruunamehulla (100 annoksen ohjeesta tulee n. 6 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
2. Sekoita vesi, Becel Ruoka, kastikeainekset ja sinappi keskenään. Anna kastikkeen kiehahtaa ja kaada se kalojen päälle. Ripottele pinnalle ruismurut ja paista 170 ºC:ssa kypsäksi noin 20 minuuttia. Koristele valmiit kalavuoat tuoreella tillillä.
2. Sekoita vesi, Becel Ruoka, kastikeainekset ja sinappi keskenään. Anna kastikkeen kiehahtaa ja kaada se kalojen päälle. Ripottele pinnalle ruismurut ja paista 170 ºC:ssa kypsäksi noin 20 minuuttia. Koristele valmiit kalavuoat tuoreella tillillä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.4 g