Härkäwokki
Ainekset
-
0.1 kgrypsiöljy
-
5 kgpapu pitkä vihreä, pakaste
-
5 kgSaarioinen Nautalastu, kypsä
-
6 kgSaarioinen Kartanon Kasvikset
-
4 kgvesi
-
0.4 kgKNORR Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 l
-
0.3 kgKNORR Sambal Manis 1 l
-
0.1 kginkivääri tuore
-
chilipippuri
-
mustapippuri, rouhittu
Kastike
Valmistusohje
1. Freesaa pavut öljyssä. Lisää joukkoon nautalastu ja kasvikset.
2. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja kiehauta. Mausta kastike Sambal Manis - maustekastikkeella, raastetulla inkiväärillä ja maun mukaan chilillä ja pippurilla. Kaada kastike wokin joukkoon ja kuumenna. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.
2. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja kiehauta. Mausta kastike Sambal Manis - maustekastikkeella, raastetulla inkiväärillä ja maun mukaan chilillä ja pippurilla. Kaada kastike wokin joukkoon ja kuumenna. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.7 g