Härkäwokki
Ainekset
- 
                      0.1 kgrypsiöljy
- 
                      5 kgpapu pitkä vihreä, pakaste
- 
                      5 kgSaarioinen Nautalastu, kypsä
- 
                      6 kgSaarioinen Kartanon Kasvikset
- 
                      4 kgvesi
- 
                      0.4 kgKNORR Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 l
- 
                      0.3 kgKNORR Sambal Manis 1 l
- 
                      0.1 kginkivääri tuore
- 
                      chilipippuri
- 
                      mustapippuri, rouhittu
                        Kastike
                      
                                      
                                        Valmistusohje
1. Freesaa pavut öljyssä. Lisää joukkoon nautalastu ja kasvikset.
2. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja kiehauta. Mausta kastike Sambal Manis - maustekastikkeella, raastetulla inkiväärillä ja maun mukaan chilillä ja pippurilla. Kaada kastike wokin joukkoon ja kuumenna. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.
            2. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja kiehauta. Mausta kastike Sambal Manis - maustekastikkeella, raastetulla inkiväärillä ja maun mukaan chilillä ja pippurilla. Kaada kastike wokin joukkoon ja kuumenna. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    3.8 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1.1 g
                  
                
                    Suolaa
                  
                  
                    0.7 g
                  
                 
                                                           
   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
            
                   
            
                   
            
                  