Karpalo-kalkkunakastike
Ainekset
-
8 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote0.45 kg
-
0.4 kgKNORR Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 L
-
5 kgkalkkuna, reisikuutio/suikale
-
0.008 kgrosmariini
-
1 kgkarpalomehu, laimentamaton
-
0.5 kgkarpalo, pakaste
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua muutama minuutti, kunnes kastike sakenee.
2. Lisää joukkoon mehutiiviste, rosmariini ja kypsät kalkkunasuikaleet (rasva 2 %, suola 0,6 %). Kuumenna ja koristele karpaloilla.
3. Tarjoa perunoiden tai täysjyväriisin kanssa.
2. Lisää joukkoon mehutiiviste, rosmariini ja kypsät kalkkunasuikaleet (rasva 2 %, suola 0,6 %). Kuumenna ja koristele karpaloilla.
3. Tarjoa perunoiden tai täysjyväriisin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
0.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.6 g