Jauhelihabolognese
Ainekset
-
0.1 kgrypsiöljy
-
1 kgsipulikuutio, pakaste
-
8 kgvesi
-
0.6 kgKNORR Lasagnekastike 3,6 kg / 40 L
-
0.3 kgtomaattipyre
-
5 kgjauheliha nauta, kypsä, rasva 8%, suola 0,8% (esim. HK Ruokatalo)
-
0.15 kgKNORR Sunshine Chili 1 L
-
oregano
-
mustapippuri, rouhittu
Valmistusohje
1. Freesaa sipuli padassa.
2. Yhdistä vesi ja kastikeainekset. Lisää seos ja tomaattipyre pataan. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua, kunnes kastike suurustuu.
3. Lisää joukkoon kypsä jauheliha. Mausta kastike ja hauduta kypsäksi. Tarkista maku.
4. Tarjoa täysjyväpastan kanssa.
2. Yhdistä vesi ja kastikeainekset. Lisää seos ja tomaattipyre pataan. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua, kunnes kastike suurustuu.
3. Lisää joukkoon kypsä jauheliha. Mausta kastike ja hauduta kypsäksi. Tarkista maku.
4. Tarjoa täysjyväpastan kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.8 g