Jauhelihabolognese

Unilever Finland Oy



Ainekset

0.1 kg
rypsiöljy
1 kg
sipulikuutio, pakaste
8 kg
vesi
0.6 kg
KNORR Lasagnekastike 3,6 kg / 40 L
0.3 kg
tomaattipyre
5 kg
jauheliha nauta, kypsä, rasva 8%, suola 0,8% (esim. HK Ruokatalo)
0.15 kg
KNORR Sunshine Chili 1 L
oregano
mustapippuri, rouhittu

Valmistusohje

1. Freesaa sipuli padassa.

2. Yhdistä vesi ja kastikeainekset. Lisää seos ja tomaattipyre pataan. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua, kunnes kastike suurustuu.

3. Lisää joukkoon kypsä jauheliha. Mausta kastike ja hauduta kypsäksi. Tarkista maku.

4. Tarjoa täysjyväpastan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta