Valkopapu-juuressosekeitto
Ainekset
-
0.05 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
3.2 kgVesi
-
1.6 kgPerunasipulisekoitus (pakaste)
-
1.6 kgValkopapu (säilyke)
-
0.6 kgBataattikuutio (pakaste)
-
0.6 kgPorkkanakuutio (pakaste)
-
0.03 kgValkosipulimurska
-
0.004 kgMustapippurirouhe
-
0.001 kgKuivattu timjami
-
0.012 kgJodioitu suola
-
0.6 kgKaurakerma 15% gluteeniton
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja kasvisliemijauhe. Lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus, porkkana- ja bataattikuutiot sekä mausteet.
- Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää kaurakerma. Kiehauta ja soseuta. Tarkista maku.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Suolaa
0.5 g
