Seitankebabtortilla
Ainekset
- 
                      0.05 kgRypsiöljy
- 
                      0.2 kgSipulikuutio
- 
                      0.002 kgJuustokumina
- 
                      0.001 kgChilijauhe
- 
                      0.004 kgPaprikajauhe
- 
                      0.1 kgTomaattisose
- 
                      1 kgTomaattimurska
- 
                      0.5 kgVesi
- 
                      0.004 kgJodioitu suola
- 
                      0.8 kgKidneypapu (säilyke)
- 
                      0.4 kgPaprikasuikale (pakaste)
- 
                      0.03 kgValkosipulimurska
- 
                      0.02 kgSokeri
- 
                      0.8 kgSeitankebablastu (Vegem)
Valmistusohje
- Kuullota sipulikuutioita ja kuivamausteita hetki rypsiöljyssä.
- Lisää tomaattisose, tomaattimurska, vesi, suola, valutetut pavut, paprikasuikaleet, valkosipulimurska ja sokeri. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
- Lisää seitan-kebablastut ja kiehauta. Tarkista maku.
- Tarjoa tortillalettujen ja aiolin kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    1.7 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    0.1 g
                  
                
                      Kuitua
                    
                    
                      0.6 g
                    
                  
                    Suolaa
                  
                  
                    0.3 g
                  
                 
                                                           
   
            
                   
            
                   
            
                  