Tonnikala-perunavuoka

Sydänmerkki



Ainekset

3.2 kg
Perunasuikale/-viipale, kypsä
1.2 kg
Tonnikalasäilyke, rasvaa 9%
0.3 kg
Sipuli, tuore
0.2 kg
Paprika, punainen
0.06 kg
Tilli, tuore
1 kg
Ruokakerma 15% esim. Valio
0.4 kg
Vesi
0.01 kg
Paprikajauhe
0.002 kg
Viherpippuri
0.05 kg
Kalaliemijauhe (36%)
0.01 kg
Ruokasuola, jodioitu
Pinnalle
0.02 kg
Tilli, tuore

Valmistusohje

  1. Laita perunaviipaleet, sipulisilppu, tonnikalapalat, paprikakuutiot ja tillisilppu kerroksittain voideltuun GN-65mm -vuokaan.
  2. Murksaa kokonaiset viherpippurit ja lisää maustettu liemi päälle.
  3. Höyrypaisto 160 C-asteessa noin 1 tunti. Tarvittaessa lopussa käännä kiertoilmalle värin saamiseksi.
  4. Varaa aikaa vetäytymiseen n. 30 min. Laita tillisilppua päälle.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta