Tomaattinen spagettivuoka

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.855 kg
Täysjyväspagetti
0.255 kg
Soijarouhe (kuiva)
0.345 kg
Sipulikuutio (pakaste)
0.155 kg
Aurinkokuivattu tomaattikuutio (öljyssä)
2.6 kg
Vesi
1.57 kg
Paseerattu tomaatti
0.725 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton
0.023 kg
Valkosipulimurska (säilyke)
0.04 kg
Kasvisliemijauhe(gluteeniton ja selleritön)
0.023 kg
Balsamiviinietikka
0.014 kg
Tumma siirappi
0.001 kg
Kuivattu oregano
0.001 kg
Kuivattu basilika
0.001 kg
Kuivattu rosmariini
0.003 kg
Mustapippurirouhe

Valmistusohje

  1. Mittaa spagetti, soijarouhe, sipuli ja aurinkokuivattu tomaattikuutio GN-vuokaan.
  2. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
  3. Paista 160 asteessa n. 50 minuuttia.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.   
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta