Tomaattinen spagettivuoka
Ainekset
-
0.855 kgTäysjyväspagetti
-
0.255 kgSoijarouhe (kuiva)
-
0.345 kgSipulikuutio (pakaste)
-
0.155 kgAurinkokuivattu tomaattikuutio (öljyssä)
-
2.6 kgVesi
-
1.57 kgPaseerattu tomaatti
-
0.725 kgKaurakerma 15% gluteeniton
-
0.023 kgValkosipulimurska (säilyke)
-
0.04 kgKasvisliemijauhe(gluteeniton ja selleritön)
-
0.023 kgBalsamiviinietikka
-
0.014 kgTumma siirappi
-
0.001 kgKuivattu oregano
-
0.001 kgKuivattu basilika
-
0.001 kgKuivattu rosmariini
-
0.003 kgMustapippurirouhe
Valmistusohje
- Mittaa spagetti, soijarouhe, sipuli ja aurinkokuivattu tomaattikuutio GN-vuokaan.
- Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
- Paista 160 asteessa n. 50 minuuttia.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.3 g
