Tomaattinen jauhelihaperunavuoka
Ainekset
-
10 kgvesi
-
0.7 kgKNORR Tomaattikeitto 1 kg / 10 L
-
0.1 kgKNORR Tahnamauste Valkosipuli 340 g
-
0.01 kgmustapippuri, jauhettu
-
0.1 kgrapsiöljy
-
chilijauhe
-
1.25 kgsipulikuutio, pakaste
-
2.5 kgBertolli Pastakastike Tomaatti & basilika 2,25 L
-
6 kgjauheliha nauta, kypsä
-
0.04 kgPohjantähti mausteseos, suolaton
-
18 kgperuna, tuore
Valmistusohje
1. Sekoita Tomaattikeittoainekset kiehuvaan veteen ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Mausta Valkosipuli Tahnamausteella ja mustapippurilla.
2. Freesaa sipulikuutiot öljy-mausteseoksessa. Lisää joukkoon Bertolli pastakastike ja kypsä jauheliha. Mausta Pohjantähti mausteseoksella.
3. Lado kerroksittain viipaloitua perunaa ja jauhelihatäytettä. Laita päällimmäiseksi perunakerros. Lisää tomaattikeitto perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 170°C:ssa höyrypaistolla noin 1,5 h. Perusohjeesta (100 ann. à 310 g) valmistuu viisi 65mm 1/1 GN-vuokaa.
2. Freesaa sipulikuutiot öljy-mausteseoksessa. Lisää joukkoon Bertolli pastakastike ja kypsä jauheliha. Mausta Pohjantähti mausteseoksella.
3. Lado kerroksittain viipaloitua perunaa ja jauhelihatäytettä. Laita päällimmäiseksi perunakerros. Lisää tomaattikeitto perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 170°C:ssa höyrypaistolla noin 1,5 h. Perusohjeesta (100 ann. à 310 g) valmistuu viisi 65mm 1/1 GN-vuokaa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Suolaa
0.3 g