Tofu-perunavuoka
Ainekset
-
0.7 kgTofu, kylmäsavu
-
0.01 kgRypsiöljy
-
1.3 kgPerunasuikale/-viipale, kypsä
-
0.2 kgPorkkanaviipale
-
0.1 kgSipuli, tuore
-
0.05 kgPurjo, pakaste
-
0.5 kgVesi
-
0.4 kgTomaattimehu (esim. Marli)
-
0.018 kgKasvisliemijauhe (55%)
-
0.001 kgMustapippurijauhe
-
0.002 kgMaustepippurijauhe
-
0.003 kgPaprikajauhe
-
0.002 kgKirveli
-
0.02 kgPersilja, hienonnettu
Liemi
Viimeistelyyn
Valmistusohje
- Freesaa tofuviipaleet pannulla.
- Silppua purjokiekot ja sipuli pieneksi. Laita kerroksittain vuokaan. Osan perunasta voi korvat tomaatilla, papriksuikaleilla (väriä antamaan).
- Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan.
- Kypsennä höyrypaistossa 160 C-ast. 40-60 min (vuoan koosta riippuen).
- Lisää persiljasilppua päälle.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
