Thaimaan possupata
Annoksia
Annoskoko 200g
Saanto
0 kg
Valmistuhävikki 0%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote8 kg
-
currya
-
0.05 kgvalkosipulia
-
4 kgvettä
-
0.13 kgvähäsuolaista lihaliemijauhetta
-
2 kgtomaattia
-
2 kgpaprikaa
-
2 kgvalkoisia papuja tomaattikastikkeessa
-
1 kgporkkanaa suikaleina
-
1 kgpurjoa suikaleina
-
0.5 kglime- tai sitruunamehua
-
0.2 kgmaissitärkkelystä
-
2.5 kgmangoa tai persikkaa
-
2 kgmaustamatonta jogurttia
-
minttua
-
tuoretta inkivääriä
-
kardemummaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Ruskista paistikuutiot yhdistelmätoiminnolla 180 °C:ssa noin 10 minuuttia. Freesaa sipuli, valkosipuli, curry ja inkivääri öljyssä. Lisää lihat ja lihaliemi. Hauduta kypsiksi. Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Kaada sekaan pavut, sitruunamehu ja mausteet. Suurusta maissitärkkelyksellä ja anna hautua hetki. Lisää viimeiseksi jogurtti ja hedelmäpalat. Kiehauta ja tarkista maku.
Tarjoa täysjyväriisin tai -nuudelien kanssa.
Tarjoa täysjyväriisin tai -nuudelien kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.2 g