Täysjyväriisi
                  Annoksia
                  
                    
                    
                  
                  
                    
                    
                  
                
                
                  Annoskoko 100g
                
              
                    Saanto
                    
                      
                                                  4.5 kg
                                              
                    
                  
                  
                    Valmistuhävikki 0.2%
                  
              Ainekset
- 
                      1.5 kgTäysjyväriisi
 - 
                      0.01 kgsuola
 - 
                      3 kgvesi
 
Valmistusohje
- Mittaa täysjyväriisiä 1,5 kg ja suolaa 0,01 kg GN 1/1 -65mm vuokaan. Kaada vesi (3 l) päälle.
 - Kypsennä höyrykeittäen ilman kantta n. 35 minuuttia tai painekeitolla n. 25 minuuttia. Vuoassa on vielä vettä uunista otettaessa, mutta se vetäytyy nopeasti lämpösäilytyksessä.
 
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    1.1 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    0 g
                  
                
                    Suolaa
                  
                  
                    0.2 g
                  
                
                                                          
  Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen