Syksyinen liha-juurespata
Ainekset
-
0.1 kgFlora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
-
2 kgpikkusipuli, pakaste
-
3 kgisot juureskuutiot, pakaste
-
10 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote0.85 kg
-
7 kgnaudanlihakuutio, kypsä
-
laakerinlehti
-
0.01 kgmustapippuri, rouhittu
-
1 kgCrème Bonjour Carbonara tuorejuusto 1,5 kg
-
persilja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Freesaa sipulit ja juureskuutiot öljyssä.
2. Lisää pieneen vesimäärään sekoitettu Peruskastike ja loput vedestä. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kypsät naudanlihakuutiot (E-lajitelma 6,3 % rasvaa, 0,5 % suolaa.), mausteet ja Crème Bonjour. Hauduta kypsäksi.
3. Koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa perunoiden, perunasoseen tai täysjyväriisin kanssa.
2. Lisää pieneen vesimäärään sekoitettu Peruskastike ja loput vedestä. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kypsät naudanlihakuutiot (E-lajitelma 6,3 % rasvaa, 0,5 % suolaa.), mausteet ja Crème Bonjour. Hauduta kypsäksi.
3. Koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa perunoiden, perunasoseen tai täysjyväriisin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.4 g