Soijapapu-hernehöystö
Ainekset
-
1.5 kgSoijapapu
-
1.5 kgPakasteherne
-
1.4 kgPaprikasekoitus pakaste
-
0.9 kgSipulilohko
-
0.5 kgSoijasuikale
-
0.05 kgChiliviipale
-
0.2 kgRypsiöljy
-
1 kgVesi
-
0.5 kgTomaattimurska
-
0.4 kgSoijakastike vähäsuolainen
-
0.05 kgValkosipulimurska
-
0.1 kgPunaviinietikka
-
0.1 kgCashewpähkinä
-
0.05 kgMerisuola
-
0.01 kgMustapippurirouhe
-
0.05 kgVaalea pikasuuruste Maizena
-
0.05 kgSalvia tuore
Paistamiseen
Liemi
Suuruste
Koristeluun
Valmistusohje
1. Paista kaikki kasvikset ja soijasuikaleet rypsiöljyssä kullanruskeiksi kippipannussa tai stimmissä.
2. Lisää kaikki liemen raaka-aineet ja hauduta 30 minuuttia.
3. Lisää Maizena pieneen määrään vettä ja suurusta kastike.
4. Viimeistele kastike tuoreella salvialla.
2. Lisää kaikki liemen raaka-aineet ja hauduta 30 minuuttia.
3. Lisää Maizena pieneen määrään vettä ja suurusta kastike.
4. Viimeistele kastike tuoreella salvialla.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Kuitua
4.5 g
Suolaa
0.8 g
![Soijapapu-hernehöystö](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/soijahernehoysto.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642677678&s=7a2b085bde76d98b2814e6e060b82b77)