Sitruunainen kalavuoka
Ainekset
-
10 kgSeitifilee, pakaste
-
0.04 kgsitruunainen kalamauste, suolaton
-
0.2 kgtilli, tuore
-
1 kgKNORR Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L
-
7 kgvesi
-
0.25 kgCrème Bonjour Ruohosipuli tuorejuusto 1,5 kg
Kastike
Valmistusohje
1. Ota kalat sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä. Lado kalafileet vuokiin (100 annoksen ohjeesta tulee 10 kpl 1/1 25 mm GN-vuokaa). Levitä kalamauste sekä hienonnettu tilli kalojen päälle.
2. Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla Sitruunakastikeainekset kylmään veteen, kuumenna ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen muutama minuutti. Lisää kastikkeeseen Crème Bonjour Ruohosipuli ja sekoita tasaiseksi. Kaada kastike vuokaan kalojen päälle ja kypsennä uunissa 180°C:n lämpötilassa noin 25-30 minuuttia.
2. Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla Sitruunakastikeainekset kylmään veteen, kuumenna ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen muutama minuutti. Lisää kastikkeeseen Crème Bonjour Ruohosipuli ja sekoita tasaiseksi. Kaada kastike vuokaan kalojen päälle ja kypsennä uunissa 180°C:n lämpötilassa noin 25-30 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Suolaa
0.2 g