Sitruunainen broileripastavuoka
Ainekset
-
3.2 kgKNORR Lasagnette, kuviopasta 5 kg
-
3.6 kgkesäkurpitsa
-
0.8 kgpurjopala, pakaste
-
3.2 kgSaarioinen Jyväbroilerin reisiliha, kypsä
-
10 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote3.2 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
1.6 kgKNORR Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L
-
0.02 kgviispippuri, rouhittu
-
0.5 kgvähärasvainen juustoraaste, rasvaa max 17%
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Laita GN-vuokiin raaka kuviopasta, suikaloitu kesäkurpitsa, purjo ja broileri. Sekoita raaka-aineet keskenään (100 annoksen ohjeesta tulee 4 kpl 1/1 100 mm GN-vuokaa).
2. Sekoita kastikeainekset kylmään vesi-Becel Ruoka -seokseen. Lisää pippuriseos ja kaada liemi vuokiin.
3. Ripottele pinnalle vähärasvaista juustoraastetta ja paista 170°C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla noin 40 minuuttia.
2. Sekoita kastikeainekset kylmään vesi-Becel Ruoka -seokseen. Lisää pippuriseos ja kaada liemi vuokiin.
3. Ripottele pinnalle vähärasvaista juustoraastetta ja paista 170°C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.2 g