Sitruuna-pinaattikala
Ainekset
-
15 kgsei, annospala à 150 g
-
0.06 kgKNORR Citrusmauste 1,2 kg
-
7 kgvesi
-
1.3 kgKNORR Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L
-
0.42 kgKNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
-
Sydänmerkki-tuote1.4 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
0.42 kgpinaatti, pakaste
-
0.3 kgmantelilastu
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Ota kalat sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä. Lado kalafileet vuokiin (100 annoksen ohjeesta tulee n. 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Mausta Citrusmausteella.
2. Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeainekset kylmään veteen, kuumenna ja lisää Becel Ruoka sekä pinaatti. Anna kiehua muutama minuutti.
3. Kaada kastike vuokaan (n. 1,5l / 1/1 65 mm GN-vuoka) ja ripottele mantelilastut päälle ja kypsennä yhdistelmäuunissa 180°C:n lämpötilassa kypsäksi noin 20-30 minuuttia.
2. Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeainekset kylmään veteen, kuumenna ja lisää Becel Ruoka sekä pinaatti. Anna kiehua muutama minuutti.
3. Kaada kastike vuokaan (n. 1,5l / 1/1 65 mm GN-vuoka) ja ripottele mantelilastut päälle ja kypsennä yhdistelmäuunissa 180°C:n lämpötilassa kypsäksi noin 20-30 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.4 g