Shepherd’s pie

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

2 kg
Maidoton perunasosepelletti (pakaste)
0.4 kg
Sokeroimaton soijajuoma
0.005 kg
Jodioitu suola
0.2 kg
Sipulikuutio
0.05 kg
Rypsiöljy
0.8 kg
Tomaattimurska
0.1 kg
Tomaattisose
0.6 kg
Vesi
0.8 kg
Soijarouhe (kypsä)
0.4 kg
Mustapapu (säilyke)
0.2 kg
Porkkanaraaste
0.2 kg
Aurinkokuivattu tomaattisuikale
0.03 kg
Balsamiviinietikka
0.025 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.02 kg
Valkosipulimurska
0.01 kg
Sokeri
0.004 kg
Mustapippurirouhe
0.002 kg
Kuivattu timjami
0.002 kg
Paprikajauhe
0.008 kg
Jodioitu suola

Valmistusohje

  1. Valmista ensin perunasose. Kaada perunasosepelletit GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää suola ja soijajuoma. Kypsennä yhdistelmäuunissa ilman kantta n. 20 min. Sekoita sose.
  2. Valmista mustapapu-soijarouhekastike. Kuullota sipuleita hetki rypsiöljyssä. Lisää loput kastikkeen ainekset pataan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tarkista maku.
  3. Laita kastike voidellun vuoan (GN 1/1 65) pohjalle. Laita perunasose kastikkeen päälle ja kypsennä vuokaa 170 °C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia.

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta