Seljanka savutofulla

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.315 kg
Sipulikuutio (pakaste)
0.855 kg
Perunakuutio (raaka)
1.15 kg
Juureskuutiosekoitus (pakaste)
0.044 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.002 kg
Laakerinlehti
0.002 kg
Kokonainen mustapippuri
3.65 kg
Vesi
0.022 kg
Valkosipulimurska (säilyke)
0.175 kg
Tomaattisose
0.159 kg
Maustekurkkukuutio
0.032 kg
Makeuttamaton sitruunamehu
0.019 kg
Punaviinietikka
0.006 kg
Sokeri
0.95 kg
Mustapapu (säilyke)
0.317 kg
Kylmäsavutofu (Jalotofu)
0.022 kg
Tilli (pakaste)

Valmistusohje

  1. Mittaa sipuli, peruna- ja juureskuutiot, kasvisliemijauhe ja mausteet pataan. Lisää vesi. Keitä, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
  2. Lisää valkosipulimurska, tomaattipyre, suolakurkkukuutiot, sitruunamehu, punaviinietikka ja sokeri. Keitä hetki.
  3. Huuhtaise ja valuta mustapavut ja lisää keittoon. Revi tai kuutioi savutofu ja lisää keittoon. Kuumenna, älä enää keitä.
  4. Lisää lopuksi tilli. Tarjoile kaurafraichen kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta