Seljanka savutofulla
Ainekset
-
0.315 kgSipulikuutio (pakaste)
-
0.855 kgPerunakuutio (raaka)
-
1.15 kgJuureskuutiosekoitus (pakaste)
-
0.044 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.002 kgLaakerinlehti
-
0.002 kgKokonainen mustapippuri
-
3.65 kgVesi
-
0.022 kgValkosipulimurska (säilyke)
-
0.175 kgTomaattisose
-
0.159 kgMaustekurkkukuutio
-
0.032 kgMakeuttamaton sitruunamehu
-
0.019 kgPunaviinietikka
-
0.006 kgSokeri
-
0.95 kgMustapapu (säilyke)
-
0.317 kgKylmäsavutofu (Jalotofu)
-
0.022 kgTilli (pakaste)
Valmistusohje
- Mittaa sipuli, peruna- ja juureskuutiot, kasvisliemijauhe ja mausteet pataan. Lisää vesi. Keitä, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
- Lisää valkosipulimurska, tomaattipyre, suolakurkkukuutiot, sitruunamehu, punaviinietikka ja sokeri. Keitä hetki.
- Huuhtaise ja valuta mustapavut ja lisää keittoon. Revi tai kuutioi savutofu ja lisää keittoon. Kuumenna, älä enää keitä.
- Lisää lopuksi tilli. Tarjoile kaurafraichen kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
0.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g
