Seitankebabkiusaus
Ainekset
-
3.34 kgPerunaviipale (kypsä)
-
1 kgKeltainen porkkanasuikale (pakaste)
-
0.335 kgSipulikuutio (pakaste)
-
1 kgSeitankebablastu
-
0.003 kgKuivattu oregano
-
0.007 kgJuustokumina
-
0.007 kgPaprikajauhe
-
0.007 kgValkosipulijauhe
-
0.021 kgJodioitu suola
-
1.15 kgKaurakerma 15% gluteeniton
Valmistusohje
- Lado voideltuun GN-vuokaan perunaviipaleet, porkkanasuikaleet, sipuli ja seitankebabsuikaleet.
- Sekoita mausteet kaurakermaan ja lisää liemi vuokaan. Sekoita varovasti, jotta liemi ja mausteet asettuvat tasaisesti vuokaan.
- Höyrypaista (20 % höyry) 160 °C noin 1h, kunnes porkkanasuikaleetkin ovat pehmenneet ja kiusauksen pinta on saanut väriä.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.6 g
