Salsa kalkkunapasta

Atria Suomi Oy



Ainekset

2 kg
vesi
0.02 kg
kanaliemijauhe, vähäsuolainen (Knorr)
0.01 kg
ruohosipuli, pakaste
0.003 kg
rakuuna, kuivattu
0.002 kg
mustapippurirouhe
0.002 kg
kurkuma
0.003 kg
basilika, kuivattu
0.075 kg
maissitärkkelys
0.15 kg
kasvirasvasekoite Becel 15 %
0.01 kg
suola
0.6 kg
Salsa-kasvissekoitus
1 kg
Atria 2kg Kypsä kalkkunan paistikuutio Sous Vide
0.7 kg
makaroni, Cappelli

Valmistusohje

1. Kuumenna vesi ja mausteet keittopadassa kastiketta varten. Sekoita maissitärkkelys ja hieman vettä suurusteeksi ja lisää se ohuena nauhana kiehuvaan nesteeseen.

2. Lisää kastikkeeseen kasvirasvasekoite ja suola. Sekoita ja tarkista maku.

3. Laita kasvissekoitus, kalkkunan paistikuutiot ja makaronit 1/1-65 GN-vuokaan ja sekoita ainekset kevyesti. Annostele kastike vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia.

Sydänmerkki-ateriehdotus: tarjoa Salsa kalkkunapastan lisäkkeenä vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta