Salsa kalkkunapasta
Annoksia
Annoskoko 300g
Saanto
4.5 kg
Valmistuhävikki 2%
Ainekset
-
2 kgvesi
-
0.02 kgkanaliemijauhe, vähäsuolainen (Knorr)
-
0.01 kgruohosipuli, pakaste
-
0.003 kgrakuuna, kuivattu
-
0.002 kgmustapippurirouhe
-
0.002 kgkurkuma
-
0.003 kgbasilika, kuivattu
-
0.075 kgmaissitärkkelys
-
0.15 kgkasvirasvasekoite Becel 15 %
-
0.01 kgsuola
-
0.6 kgSalsa-kasvissekoitus
-
1 kgAtria 2kg Kypsä kalkkunan paistikuutio Sous Vide
-
0.7 kgmakaroni, Cappelli
Valmistusohje
1. Kuumenna vesi ja mausteet keittopadassa kastiketta varten. Sekoita maissitärkkelys ja hieman vettä suurusteeksi ja lisää se ohuena nauhana kiehuvaan nesteeseen.
2. Lisää kastikkeeseen kasvirasvasekoite ja suola. Sekoita ja tarkista maku.
3. Laita kasvissekoitus, kalkkunan paistikuutiot ja makaronit 1/1-65 GN-vuokaan ja sekoita ainekset kevyesti. Annostele kastike vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriehdotus: tarjoa Salsa kalkkunapastan lisäkkeenä vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
2. Lisää kastikkeeseen kasvirasvasekoite ja suola. Sekoita ja tarkista maku.
3. Laita kasvissekoitus, kalkkunan paistikuutiot ja makaronit 1/1-65 GN-vuokaan ja sekoita ainekset kevyesti. Annostele kastike vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriehdotus: tarjoa Salsa kalkkunapastan lisäkkeenä vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Suolaa
0.5 g