Saariston kalavuoka
Ainekset
-
15 kgseitifilee, pakaste
-
0.14 kgFlora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
-
0.11 kgsitruunainen kalamauste, suolaton
-
7 kgIso Antti -kasvissekoitus, pakaste
-
5 kgvesi
-
0.65 kgKNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 L
-
0.18 kgGarde d'Or JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
-
tilli, tuore
Valmistusohje
1. Lado sulatetut kalat vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee n. 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Voit käyttää fileen sijaan myös seiti annospalaa.
2. Freesaa kalamauste juoksevassa margariinissa ja lisää kasvissekoitus joukkoon ja jatka freesaamista kunnes kasvikset ovat sulaneet ja vähän pehmenneet (Iso Antti sisältää: palsternakka, porkkana, kesäkurpitsa, lanttu).
3. Lisää vesi freesattujen kasvisten joukkoon ja anna kiehahtaa. Lisää keittoainekset sekoittaen joukkoon. Keitä kasvismuhennosta muutama minuutti ja lisää lopuksi JuustoCrème.
4. Annostele muhennosta kalojen päälle. Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia ja ripottele tuoretta tilliä päälle ennen tarjoilua.
2. Freesaa kalamauste juoksevassa margariinissa ja lisää kasvissekoitus joukkoon ja jatka freesaamista kunnes kasvikset ovat sulaneet ja vähän pehmenneet (Iso Antti sisältää: palsternakka, porkkana, kesäkurpitsa, lanttu).
3. Lisää vesi freesattujen kasvisten joukkoon ja anna kiehahtaa. Lisää keittoainekset sekoittaen joukkoon. Keitä kasvismuhennosta muutama minuutti ja lisää lopuksi JuustoCrème.
4. Annostele muhennosta kalojen päälle. Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia ja ripottele tuoretta tilliä päälle ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Suolaa
0.3 g