Rukiinen juures-makkarapata

Unilever Finland Oy



Ainekset

10 kg
Patamix kasvissekoitus, pakaste
1 kg
sipulikuutio, pakaste
3 kg
lenkkimakkarakuutio
0.8 kg
ruisvuokaleipä, viipale (suolaa max 0,7 %)
4.5 kg
vesi
Sydänmerkki-tuote
1.5 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
0.75 kg
KNORR Papriganokastike 3 kg / 25 L
persilja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Lado vuokaan patakasvikset, sipulikuutiot, makkarakuutiot ja kuutioiksi leikattu ruisleipä. Sekoita ainekset keskenään (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).

2. Kiehauta vesi. Tee suurus sekoittamalla kastikeainekset ja Becel Ruoka keskenään. Kaada suurus kiehuvaan veteen ja anna kiehahtaa muutama minuutti. Kaada valmis kastike vuokaan.

3. Paista 175°C:ssa noin 20 minuuttia. Ripottele valmiin vuoan pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.3 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta