Rukiinen juures-makkarapata
Ainekset
-
10 kgPatamix kasvissekoitus, pakaste
-
1 kgsipulikuutio, pakaste
-
3 kglenkkimakkarakuutio
-
0.8 kgruisvuokaleipä, viipale (suolaa max 0,7 %)
-
4.5 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote1.5 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
0.75 kgKNORR Papriganokastike 3 kg / 25 L
-
persilja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Lado vuokaan patakasvikset, sipulikuutiot, makkarakuutiot ja kuutioiksi leikattu ruisleipä. Sekoita ainekset keskenään (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
2. Kiehauta vesi. Tee suurus sekoittamalla kastikeainekset ja Becel Ruoka keskenään. Kaada suurus kiehuvaan veteen ja anna kiehahtaa muutama minuutti. Kaada valmis kastike vuokaan.
3. Paista 175°C:ssa noin 20 minuuttia. Ripottele valmiin vuoan pinnalle hienonnettua persiljaa.
2. Kiehauta vesi. Tee suurus sekoittamalla kastikeainekset ja Becel Ruoka keskenään. Kaada suurus kiehuvaan veteen ja anna kiehahtaa muutama minuutti. Kaada valmis kastike vuokaan.
3. Paista 175°C:ssa noin 20 minuuttia. Ripottele valmiin vuoan pinnalle hienonnettua persiljaa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.3 g