Riistastroganov
Ainekset
-
0.1 kgrypsiöljy
-
1.5 kgsipulikuutio, pakaste
-
10 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote0.75 kg
-
1 kgmaustekurkku, kuutioitu
-
6 kgriistakäristysliha (rasvaa max 8,3 % ja suolaa 0,7 %)
-
0.8 kgtomaattipyre
-
Sydänmerkki-tuote0.05 kg
-
mustapippuri, rouhittu
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Freesaa sipulit öljyssä.
2. Lisää vesi ja pieneen vesimäärään sekoitettu Peruskastike. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia, kunnes kastike sakenee.
3. Lisää kypsä liha (rasvaa 8,3 %, suolaa 0,7 %), valutetut maustekurkkukuutiot ja mausteet. Hauduta kypsäksi.
4. Tarjoa keitettyjen perunoiden perunasoseen tai täysjyväriisin kanssa.
Vinkki! Korvaa riistakäristys kypsällä jauhelihalla tai naudanlihasuikaleilla.
2. Lisää vesi ja pieneen vesimäärään sekoitettu Peruskastike. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia, kunnes kastike sakenee.
3. Lisää kypsä liha (rasvaa 8,3 %, suolaa 0,7 %), valutetut maustekurkkukuutiot ja mausteet. Hauduta kypsäksi.
4. Tarjoa keitettyjen perunoiden perunasoseen tai täysjyväriisin kanssa.
Vinkki! Korvaa riistakäristys kypsällä jauhelihalla tai naudanlihasuikaleilla.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.8 g