Riista-juureskäristys
Ainekset
-
0.1 kgFlora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
-
1.5 kgsipuli
-
8 kgriistakäristysliha (rasvaa max 5%)
-
5 kgvesi
-
2 kgGarde d'Or JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
-
4 kglanttukuutio
-
2 kgporkkanakuutio
-
Sydänmerkki-tuote0.25 kg
-
0.02 kgviispippuri, rouhittu
-
Maizena Vaalea Pikasuuruste 1 kg
-
persilja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Kuullota sipulikuuutiot rasvassa ja ruskista jäinen riistakäristysliha.
2. Lisää vesi, JuustoCrème, lanttu- ja porkkanakuutiot.
3. Mausta käristys ja anna hautua kypsäksi noin 15 minuuttia. Suurusta halutessasi pikasuurusteella.
4. Koristele persiljalla. Tarjoa perunoiden tai perunasoseen kanssa.
2. Lisää vesi, JuustoCrème, lanttu- ja porkkanakuutiot.
3. Mausta käristys ja anna hautua kypsäksi noin 15 minuuttia. Suurusta halutessasi pikasuurusteella.
4. Koristele persiljalla. Tarjoa perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Suolaa
0.5 g