Ranskalainen broilerikastike
Annoksia
Annoskoko 145g
Saanto
4.4 kg
Valmistuhävikki 10%
Ainekset
-
0.1 kgLithells 2x2,5kg Pekonikuutio pakaste
-
1.1 kgsipulikuutio, pakaste
-
2.4 kgAtria n2kg Broilerikastike Sous Vide
-
0.02 kgsokeri, hieno
-
0.3 kglihaliemi
-
0.3 kgvalkoviini, alkoholiton
-
0.15 kgtomaattipyree
-
0.3 kgkasvirasvasekoite 15 %, maitopohjainen
-
0.03 kgpersilja, pakaste
-
0.25 kgoliiviviipale, musta
Liemi
Koristeluun
Valmistusohje
1. Laita voideltuun 1/1-65 GN-vuokaan pekonikuutiot, sipulikuutiot ja broilerikastike.
2. Yhdistä nesteet, tomaattipyree ja sokeri ja kaada liemi vuokaan. Sekoita ainekset kevyesti. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia.
3. Lisää seokseen hienonnettua persiljaa ja oliiviviipaleet. Kypsennä vielä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 5 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: tarjoa broilerikastikkeen lisäkkeenä kauramakaronia, höyrytettyä parsakaalia, tuoresalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
2. Yhdistä nesteet, tomaattipyree ja sokeri ja kaada liemi vuokaan. Sekoita ainekset kevyesti. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia.
3. Lisää seokseen hienonnettua persiljaa ja oliiviviipaleet. Kypsennä vielä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 5 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: tarjoa broilerikastikkeen lisäkkeenä kauramakaronia, höyrytettyä parsakaalia, tuoresalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.4 g
Suolaa
0.6 g
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen