Quornia mango-chilikastikkeessa
Ainekset
-
4 kgQuorn (filee, kuutio, rouhe)
-
1.3 kgPunasipuliviipale
-
0.2 kgChiliviipale
-
0.2 kgRypsiöljy
-
1.5 kgVesi
-
1 kgMangosose
-
0.03 kgMerisuola
-
0.01 kgMustapippurirouhe
-
0.04 kgVaalea pikasuuruste Maizena
-
0.06 kgPersilja hienonnettu
Paistamiseen
Liemi
Suuruste
Koristeluun
Valmistusohje
1. Paista Quornia, sipuleita ja chiliä rypsiöljyssä pannulla tai stimmissä kunnes ne saavat hieman kullanruskeaa väriä.
2. Lisää liemen ainekset ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
3. Sekoita Maizena pieneen määrään vettä ja suurusta kastike.
4. Koristele kastike hienonnetulla persiljalla. Tarjoile quorn esimerkiksi täysjyväriisin ja lämpimien kasvisten kanssa.
2. Lisää liemen ainekset ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
3. Sekoita Maizena pieneen määrään vettä ja suurusta kastike.
4. Koristele kastike hienonnetulla persiljalla. Tarjoile quorn esimerkiksi täysjyväriisin ja lämpimien kasvisten kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.8 g