Punajuuri-nyhtökauravuoka
Ainekset
- 
                      2 kgPunajuurisuikale (pakaste)
- 
                      2 kgPeruna-sipulisekoitus (pakaste)
- 
                      0.5 kgNyhtokaura (maustamaton)
- 
                      0.4 kgValkopapu (säilyke)
- 
                      0.2 kgVegaaninen juustoraaste
- 
                      1 kgKaurakerma 15% gluteeniton
- 
                      0.8 kgSokeroimaton soijajuoma
- 
                      0.06 kgMaissitärkkelys
- 
                      0.03 kgValkosipulimurska
- 
                      0.04 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
- 
                      0.004 kgKuivattu timjami
- 
                      0.006 kgPaprikajauhe
- 
                      0.004 kgMustapippurirouhe
- 
                      0.01 kgJodioitu suola
Valmistusohje
- Sekoita keskenään punajuurisuikaleet, peruna-sipulisekoitus, vegaaninen juustoraaste, nyhtökaura ja valkopavut. Laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 65).
- Sekoita soijajuoma ja kaurakerma keskenään. Lisää joukkoon kasvisliemijauhe, maissitärkkelys, suola ja mausteet. Kaada vuokaan.
- Paista yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 160 °C noin 50 minuuttia.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    4.1 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1.1 g
                  
                
                      Kuitua
                    
                    
                      3.4 g
                    
                  
                    Suolaa
                  
                  
                    0.6 g
                  
                 
                                                           
   
            
                   
            
                   
            
                  