Possu-kasvispata

HKFoods Finland Oy



Ainekset

1.4 kg
HK Viljapossun paistisuikaleita
0.8 kg
vettä
0.02 kg
vähäsuolaista lihaliemijauhetta
0.8 kg
sipulikuutioita
0.04 kg
tomaattipyreetä
0.06 kg
sellerikuutioita
0.6 kg
porkkanakuutioita
jauhettua inkivääriä
paprikajauhetta
currya
0.29 kg
herkkusieniä
0.04 kg
hunajaa
0.6 kg
vihreitä papuja

Valmistusohje

Laita pataan vesi, sipulit, lihaliemi, tomaattipyree, selleri- ja porkkanakuutiot sekä mausteet. Hauduta kypsäksi.
Lisää possun paistisuikaleet, pavut, herkkusienet ja hunaja.
Kiehauta ja tarkista maku.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Suolaa
0.4 g

Muita reseptejä HKFoods Finland Oy:lta