Pippurinen karjalanpaisti
Annoksia
Annoskoko 150g
Saanto
4.5 kg
Valmistuhävikki 10%
Ainekset
-
0.75 kgherkkusieni, kokonainen, säilyke
-
1.2 kgAtria 6x1l Pippurikastike
-
1 kgAtria n2kg Karjalanpaisti Sous Vide
-
0.8 kgAtria 2,0kg SE kuutio Sous Vide
-
0.3 kgvesi
-
0.36 kgpapu, vihreä
-
0.3 kgpikkusipuli, pakaste
-
0.3 kgsipulikuutio, pakaste
Valmistusohje
1. Voitele 1/1-65 GN-vuoka. Valuta herkkusienet.
2. Yhdistä kaikki aineet GN-vuokaan. Sekoita kevyesti ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 25 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa pippurisen karjalanpaistin lisäkkeenä keitettyjä perunoita, raastesalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
2. Yhdistä kaikki aineet GN-vuokaan. Sekoita kevyesti ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 25 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa pippurisen karjalanpaistin lisäkkeenä keitettyjä perunoita, raastesalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Suolaa
0.7 g
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen