Pinaattinen kasvis-pastavuoka
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote3.2 kg
-
6.4 kgAmerikan sekoitus, pakaste
-
9 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote4.2 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
1.07 kgKNORR Yrttikastike 3 kg / 30 L
-
1 kgpinaattisose, pakaste
-
0.6 kgkevytjuustoraaste, laktoositon (rasvaa max 17%)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Laita GN-vuokiin raaka pasta ja vihannessekoitus. Sekoita raaka-aineet keskenään (100 annoksen ohjeesta tulee 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
2. Sekoita Yrttikastikeainekset kylmään veteen ja kuumenna. Lisää Becel Ruoka ja anna kastikkeen kiehahtaa. Lisää vielä pinaatti. Kaada valmis kastike vuokiin ja sekoita varovasti.
3. Ripottele pinnalle vähärasvaista juustoraastetta ja paista 170°C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla noin 40 minuuttia.
2. Sekoita Yrttikastikeainekset kylmään veteen ja kuumenna. Lisää Becel Ruoka ja anna kastikkeen kiehahtaa. Lisää vielä pinaatti. Kaada valmis kastike vuokiin ja sekoita varovasti.
3. Ripottele pinnalle vähärasvaista juustoraastetta ja paista 170°C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Suolaa
0.6 g