Pikkeliliemi ja marinoidut kasvikset
Ainekset
-
1 kgRypsiöljy
-
0.65 kgSokeri
-
0.33 kgVäkiviinaetikka
-
0.16 kgPaprikasuikale
-
0.16 kgPorkkanasuikale
-
0.16 kgRetiisilohko
-
0.16 kgPunasipuliviipale
Liemi
Lisäksi
Valmistusohje
1. Pilko kaikki kasvikset pieniksi ja aseta ne sopivaan gn-vuokaan.
2. kaada sokeri, etikka ja öljy kasvisten päälle ja sekoita hyvin.
3. Anna kasvisten marinoitua mielellään yön yli tai vähintään 3 tuntia.
4. Marinoidut kasvikset sopivat hyvin erilaisiin salaatteihin, leipien täytteeksi tai sellaisenaan aterian lisukkeeksi.
5. Voit käyttää samaa marinadilientä uudelleen.
2. kaada sokeri, etikka ja öljy kasvisten päälle ja sekoita hyvin.
3. Anna kasvisten marinoitua mielellään yön yli tai vähintään 3 tuntia.
4. Marinoidut kasvikset sopivat hyvin erilaisiin salaatteihin, leipien täytteeksi tai sellaisenaan aterian lisukkeeksi.
5. Voit käyttää samaa marinadilientä uudelleen.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
40.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Kuitua
0.3 g
Suolaa
0 g