Papusen kanakeitto



Raaka-aineet

1.35 kg
Atria 3kg kevyesti marinoitu broilerin fileesuikale
1 kg
tomaattimurska
0.3 kg
tomaattipyree
0.65 kg
ananasmehu
4.1 kg
vesi
0.4 kg
purjosipuliviipale, pakaste
1.5 kg
isot juureskuutiot, pakaste
0.005 kg
kuivattu basilika
0.035 kg
sokeri
0.03 kg
sweet chili -kastike
0.02 kg
suola
0.03 kg
valkosipulimurska
0.065 kg
punaviinietikka
0.625 kg
kidneypapu, säilyke

Valmistusohje

Laita broilersuikaleet voideltuun GN 1/1 65-mm vuokaan. Paista suikaleita kiertoilmapaistolla 175 asteessa 15 minuuttia välillä sekoittaen Mittaa tomaattimurska, tomaattipyree, ananasmehu ja vesi sekoittavaan pataan ja anna kiehahtaa. Lisää purjoviipaleet ja juureskuutiot. Kypsennä juureksia noin 5 minuuttia. Lisää basilika, sokeri, sweet chili- kastike, suola, valkosipulimurska ja punaviinietikka. Lisää lopuksi kypsennetyt broilersuikaleet sekä kidneypavut ja kuumenna keitto kiehuvaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen