Papu-maapähkinäpata
Ainekset
-
0.3 kgKuorittu maapähkinä
-
1 kgOmenamehu
-
1.2 kgVesi
-
0.02 kgValkosipulimurska
-
0.03 kgInkivääritahna
-
0.1 kgSoijakastike (gluteeniton)
-
0.02 kgSambal oelek -chilitahna
-
0.1 kgTomaattisose
-
0.03 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.03 kgFariinisokeri
-
0.004 kgMustapippurirouhe
-
0.8 kgPintopapu (säilyke)
-
0.4 kgParsakaali (pakaste)
-
0.4 kgHerne (pakaste)
-
0.08 kgMaissitärkkelys
Valmistusohje
- Paahda maapähkinöitä uunissa 160 °C 10-15 minuuttia.
- Laita omenamehu, vesi, valkosipulimurska, inkivääritahna, soijakastike, Sambal Oelek -chilitahna, tomaattisose, kasvisliemijauhe, fariinisokeri ja mustapippurirouhe kattilaan ja kiehauta.
- Siivilöi ja valuta pintopavut. Lisää sulaneet herneet, parsakaalit, paahdetut maapähkinät ja pintopavut kastikkeen joukkoon. Hauduta kastiketta 5-10 minuuttia. Lisää vesitilkkaan liuotettu maissitärkkelys ja kiehauta.
- Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Kuitua
3.2 g
Suolaa
0.9 g
