Papu-maapähkinäpata

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.3 kg
Kuorittu maapähkinä
1 kg
Omenamehu
1.2 kg
Vesi
0.02 kg
Valkosipulimurska
0.03 kg
Inkivääritahna
0.1 kg
Soijakastike (gluteeniton)
0.02 kg
Sambal oelek -chilitahna
0.1 kg
Tomaattisose
0.03 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.03 kg
Fariinisokeri
0.004 kg
Mustapippurirouhe
0.8 kg
Pintopapu (säilyke)
0.4 kg
Parsakaali (pakaste)
0.4 kg
Herne (pakaste)
0.08 kg
Maissitärkkelys

Valmistusohje

  1. Paahda maapähkinöitä uunissa 160 °C 10-15 minuuttia.
  2. Laita omenamehu, vesi, valkosipulimurska, inkivääritahna, soijakastike, Sambal Oelek -chilitahna, tomaattisose, kasvisliemijauhe, fariinisokeri ja mustapippurirouhe kattilaan ja kiehauta.
  3. Siivilöi ja valuta pintopavut. Lisää sulaneet herneet, parsakaalit, paahdetut maapähkinät ja pintopavut kastikkeen joukkoon. Hauduta kastiketta 5-10 minuuttia. Lisää vesitilkkaan liuotettu maissitärkkelys ja kiehauta.
  4. Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.
VINKKI! Pintopapujen sijaan reseptissä voi käyttää lähituotettuja säilykehärkäpapuja. 


Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Kuitua
3.2 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta