Papu-juuresmafé
Ainekset
-
0.05 kgRypsiöljy
-
0.2 kgSipulikuutio
-
1.5 kgIsot juureskuutiot (pakaste)
-
0.5 kgTomaattimurska
-
1.1 kgVesi
-
0.225 kgMakeuttamaton maapähkinävoi
-
0.05 kgInkivääritahna
-
0.04 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön=
-
0.02 kgValkosipulimurska
-
0.004 kgPaprikajauhe
-
0.004 kgMustapippurirouhe
-
0.01 kgJodioitu suola
-
1 kgMustasilmäpapu (säilyke)
-
0.02 kgMakeuttamaton sitruunamehu
-
0.02 kgMaissitärkkelys
Valmistusohje
- Kuumenna rypsiöljy padassa/kattilassa ja kuullota sipulikuutioita siinä hetki.
- Lisää juureskuutiot, tomaattimurska, vesi, maapähkinävoi, kasvisliemi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
- Lisää huuhdellut ja valutetut pavut. Kiehauta. Lisää sitruunamehu ja vesitilkaan liuotettu maissitärkkelys. Kiehauta ja tarkista maku.
- Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
3.7 g
Suolaa
0.8 g
