Papu-juuresmafé

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.05 kg
Rypsiöljy
0.2 kg
Sipulikuutio
1.5 kg
Isot juureskuutiot (pakaste)
0.5 kg
Tomaattimurska
1.1 kg
Vesi
0.225 kg
Makeuttamaton maapähkinävoi
0.05 kg
Inkivääritahna
0.04 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön=
0.02 kg
Valkosipulimurska
0.004 kg
Paprikajauhe
0.004 kg
Mustapippurirouhe
0.01 kg
Jodioitu suola
1 kg
Mustasilmäpapu (säilyke)
0.02 kg
Makeuttamaton sitruunamehu
0.02 kg
Maissitärkkelys

Valmistusohje

  1. Kuumenna rypsiöljy padassa/kattilassa ja kuullota sipulikuutioita siinä hetki.
  2. Lisää juureskuutiot, tomaattimurska, vesi, maapähkinävoi, kasvisliemi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  3. Lisää huuhdellut ja valutetut pavut. Kiehauta. Lisää sitruunamehu ja vesitilkaan liuotettu maissitärkkelys. Kiehauta ja tarkista maku.
  4. Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
3.7 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta