Paprikatuorejuusto kuorrutettu broileri
Ainekset
-
1.6 kgpaprika punainen viipale
-
1.5 kgTuorejuusto kevyt
-
0.046 kgMerisuola
-
0.01 kgMustapippuri jauhettu
-
0.03 kgVuokaemulsio
-
6 kgBroilerin rintafile
-
0.05 kgPersilja hienonnettu
Voiteluun
Koristeluun
Valmistusohje
- Paahda paprikoita uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Voitele gn-astiat kevyesti öljyllä. Paprikat saavat ottaa väriä. Hienonna paprikat cutterissa melkein tahnaksi. Sekoita paprikat, tuorejuusto ja kuivamausteet.
- Voitele gn-astiat vuokaspraylla, levitä fileiden päälle tuorejuusto ja aseta fileet vierekkäin pakkeihin.
- Paahda fileitä uunissa 20-25 minuuttia 170 asteessa.
- Viimeistele rintafileet persiljalla.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Kuitua
0.4 g
Suolaa
0.9 g