Paprikalohikeitto
Ainekset
-
16 kgvesi
-
1 kgKNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 L
-
0.1 kgKNORR Hummerifondi 1 L/30 L
-
7 kgperuna, kuorittu
-
maustepippuri, kokonainen
-
0.04 kgsitruunainen kalamauste, suolaton
-
Sydänmerkki-tuote3 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
5.2 kgkirjolohikuutio, pakaste
-
2 kgpaprikakuutio, pakaste
-
0.1 kgtilli, tuore
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Sekoita Knorr keittoainekset ja Knorr Hummerifondi kiehuvaan veteen.
2. Lisää joukkoon kuutioidut perunat ja mausteet. Keitä lähes kypsäksi.
3. Lisää Becel Ruoka 15%, kirjolohikuutiot ja paprikakuutiot. Hauduta kypsäksi.
4. Koristele keitto tillillä ja tarjoile.
2. Lisää joukkoon kuutioidut perunat ja mausteet. Keitä lähes kypsäksi.
3. Lisää Becel Ruoka 15%, kirjolohikuutiot ja paprikakuutiot. Hauduta kypsäksi.
4. Koristele keitto tillillä ja tarjoile.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Suolaa
0.5 g