Paneroitu tofu-ruusukaali salaatti
Ainekset
-
3.5 kgTofu
-
0.2 kgSeesaminsiemen
-
0.196 kgRypsiöljy
-
3.5 kgRuusukaali pakaste
-
2 kgPäärynä
-
0.1 kgSitruunamehu
-
1.4 kgOliivi vihreä kivetön
-
1.2 kgLinssit
-
1 kgSalaattisekoitus
-
0.927 kgPunasipuliviipale
-
0.232 kgKurpitsansiemen
-
0.174 kgRuohosipuli hienonnettu
-
0.015 kgMustapippuri jauhettu
-
0.2 kgOliiviöljy
Kuorrutus
Paistamiseen
Lisäksi
Koristeluun
Valmistusohje
1. Leikkaa tofu pihveiksi tai isoiksi paloiksi ja pyörittele seesaminsiemenissä. Paista kevyesti pannulla rypsiöljyssä.
2. Paahda ruusukaalit uunissa kevyen ruskeiksi 200-asteessa noin 15 minuutin ajan.
3. Leikkaa päärynä veitsellä paksuiksi suikaleiksi ja pyöräytä niiden päälle sitruunamehu.
4. Huuhtele ja keitä linssit tai käytä valmiiksi keitettyjä. Jäähdytä linssit runsaalla kylmällä vedellä.
5.Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan kauniin ruskeiksi.
6. Sekoita kaikki kasvikset sekaisin.
7. Mausta ja koristele salaatti.
8. Kaada viimeisenä oliiviöljy salaatin päälle.
2. Paahda ruusukaalit uunissa kevyen ruskeiksi 200-asteessa noin 15 minuutin ajan.
3. Leikkaa päärynä veitsellä paksuiksi suikaleiksi ja pyöräytä niiden päälle sitruunamehu.
4. Huuhtele ja keitä linssit tai käytä valmiiksi keitettyjä. Jäähdytä linssit runsaalla kylmällä vedellä.
5.Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan kauniin ruskeiksi.
6. Sekoita kaikki kasvikset sekaisin.
7. Mausta ja koristele salaatti.
8. Kaada viimeisenä oliiviöljy salaatin päälle.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
7.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Kuitua
3.7 g
Suolaa
0.7 g