Paahdettu punajuurikeitto
Ainekset
- 
                      10.1 kgPunajuuri kuorittu
- 
                      0.1 kgRypsiöljy
- 
                      10 kgvesi
- 
                      0.95 kgMerisuola
- 
                      0.05 kgKasvisliemijauhe, vähäsuolainen
- 
                      0.02 kgMustapippuri jauhettu
- 
                      0.01 kgLaakerinlehti
- 
                      0.005 kgMaustepippuri jauhettu
- 
                      2 kgValkokaalisuikale
- 
                      0.1 kgValkosipulimurska
- 
                      0.01 kgVuokaemulsio
- 
                      1.5 kgVuohenjuusto (President)
- 
                      0.1 kgRuohosipuli hienonnettu
                        Lisäksi
                      
                                      
                                        
                        Koristeluun
                      
                                      
                                        Valmistusohje
- Levitä gn-astioihin rypsiöljy, kääntele punajuuret öljyssä. Paahda punajuuret uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia. Punajuuret saavat ottaa väriä. Varmista, että punajuuret ovat täysin pehmeitä, näin saat silkkisen lopputuloksen.
- Mittaa kattilaan vesi ja kuivamausteet. Kiehauta ja poista laakerinlehdet liemestä. Lisää liemen sekaan kaali ja valkosipuli. Keitä kaali pehmeäksi.
- Lisää liemen sekaan punajuuret ja keitä 10 minuuttia. Soseuta keitto huolellisesti. Kiehauta ja koristele ruohosipulilla ja vuohenjuustolla.
- 
	Paahdettu vuohenjuusto: leikkaa vuohenjuusto annospaloiksi. Levitä vuokasprayta molemmille paistopinnoille. Paista vuohenjuustot nopeasti molemmin puolin niin, että ne saavat kauniin ruskean värin.
 
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    2.1 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1.1 g
                  
                
                      Kuitua
                    
                    
                      1.5 g
                    
                  
                    Suolaa
                  
                  
                    0.7 g
                  
                 
                                                          