Paahdettu punajuurikeitto
Ainekset
-
10.1 kgPunajuuri kuorittu
-
0.1 kgRypsiöljy
-
10 kgvesi
-
0.95 kgMerisuola
-
0.05 kgKasvisliemijauhe, vähäsuolainen
-
0.02 kgMustapippuri jauhettu
-
0.01 kgLaakerinlehti
-
0.005 kgMaustepippuri jauhettu
-
2 kgValkokaalisuikale
-
0.1 kgValkosipulimurska
-
0.01 kgVuokaemulsio
-
1.5 kgVuohenjuusto (President)
-
0.1 kgRuohosipuli hienonnettu
Lisäksi
Koristeluun
Valmistusohje
- Levitä gn-astioihin rypsiöljy, kääntele punajuuret öljyssä. Paahda punajuuret uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia. Punajuuret saavat ottaa väriä. Varmista, että punajuuret ovat täysin pehmeitä, näin saat silkkisen lopputuloksen.
- Mittaa kattilaan vesi ja kuivamausteet. Kiehauta ja poista laakerinlehdet liemestä. Lisää liemen sekaan kaali ja valkosipuli. Keitä kaali pehmeäksi.
- Lisää liemen sekaan punajuuret ja keitä 10 minuuttia. Soseuta keitto huolellisesti. Kiehauta ja koristele ruohosipulilla ja vuohenjuustolla.
-
Paahdettu vuohenjuusto: leikkaa vuohenjuusto annospaloiksi. Levitä vuokasprayta molemmille paistopinnoille. Paista vuohenjuustot nopeasti molemmin puolin niin, että ne saavat kauniin ruskean värin.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
1.5 g
Suolaa
0.7 g