Omenainen maksakastike
Annoksia
Annoskoko 150g
Saanto
4.5 kg
Valmistuhävikki 10%
Ainekset
-
0.5 kgsipulikuutio, pakaste
-
0.25 kgLithells 2x2,5kg Pekonikuutio pakaste
-
0.8 kgomenakuutio, pakaste
-
1 kgAtria 2kg naudan maksakuutio Sous Vide
-
0.5 kgvesi
-
0.05 kgTumma pikasuuruste, Maizena
-
0.9 kgkasvirasvasekoite 15 %, maitopohjainen
-
1 kgAtria 6x1l Pippurikastike
Liemi
Valmistusohje
1. Kaada maksa-, pekoni-, omena- ja sipulikuutiot 1/1-65 GN-vuokaan.
2. Sekoita loput ainekset keskenään liemeksi. Kaada liemi vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 40 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa omenaisen maksakastikkeen lisäkkeenä keitettyjä perunoita, höyrytettyjä aurinkokasviksia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
2. Sekoita loput ainekset keskenään liemeksi. Kaada liemi vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 40 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa omenaisen maksakastikkeen lisäkkeenä keitettyjä perunoita, höyrytettyjä aurinkokasviksia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
7.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.5 g
Suolaa
0.4 g