Omena-luumupossu
Ainekset
-
0.2 kgFlora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
-
1 kgsipulikuutio, pakaste
-
10 kgvesi
-
0.85 kgKNORR Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 L
-
5 kgSaarioinen Sian suikaloitu E-lajitelma, kypsä
-
2 kgomenakuutio, pakaste
-
2 kgSaarioinen Luumusose
-
0.1 kgMaizena Tumma Pikasuuruste 1 kg
-
persilja
Valmistusohje
1. Kuullota sipulit. Lisää vesi ja kastikeainekset. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Lisää kypsät esikuumennetut lihasuikaleet, omenakuutiot ja luumusose. Anna padan kiehua hetki. Suurusta halutessasi Tummalla Pikasuurusteella.
3. Koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.
2. Lisää kypsät esikuumennetut lihasuikaleet, omenakuutiot ja luumusose. Anna padan kiehua hetki. Suurusta halutessasi Tummalla Pikasuurusteella.
3. Koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Suolaa
0.8 g