Naudanlihaa mustaherukka-punaviinikastikkeessa
Annoksia
Annoskoko 145g
Saanto
4.4 kg
Valmistuhävikki 10%
Ainekset
-
1.8 kgAtria 2kg Kypsä Naudan E viipale sous vide
-
0.6 kgpunasipuliviipale, pakaste
-
1.8 kgAtria 6x1l Punaviinikastike
-
0.4 kgmehutiiviste, mustaherukka
-
0.12 kgTumma pikasuuruste, Maizena
-
0.2 kgvesi
-
0.05 kgpersilja, tuore
Valmistusohje
1. Kuumenna naudanviipaleita vakuumissaan painekeittokaapissa 1 barissa 3-5 minuuttia. Näin lihaviipaleet pysyvät ehjinä vuokaan laitettaessa eikä ruokaa tarvitse sekoittaa kypsennyksen aikana.
2. Voitele 1/1-65 GN-vuoka ja laita naudanliha- ja punasipuliviipaleet vuokaan. Valmista liemi sekoittamalla punaviinikastike, mustaherukkamehutiiviste ja tumma pikasuuruste keskenään. Kaada liemi lihojen pääälle ja sekoita kevyesti.
3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 25 minuuttia. Koristele ruoka persiljasilpulla.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita, keitettyä parsakaalia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
2. Voitele 1/1-65 GN-vuoka ja laita naudanliha- ja punasipuliviipaleet vuokaan. Valmista liemi sekoittamalla punaviinikastike, mustaherukkamehutiiviste ja tumma pikasuuruste keskenään. Kaada liemi lihojen pääälle ja sekoita kevyesti.
3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 25 minuuttia. Koristele ruoka persiljasilpulla.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita, keitettyä parsakaalia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Suolaa
0.8 g