Naudanliha-pestopasta
Annoksia
Annoskoko 310g
Saanto
4.7 kg
Valmistuhävikki 7%
Ainekset
-
0.9 kgkasvissekoitus, isot kasvissuikaleet, Apetit
-
0.3 kgpunasipuliviipale, tuore
-
1 kgAtria 2kg Nauta E suikale Sous Vide
-
0.6 kgKolmen värin simpukkamakaroni, Torino
-
0.05 kgTumma pikasuuruste, Maizena
-
0.001 kgmustapippurirouhe
-
0.001 kgrosepippuri, kokonainen
-
0.01 kgsuola
-
0.01 kgsinappi
-
0.6 kgkasvirasvasekoite 15 %, maitopohjainen
-
0.07 kgvihreä pestokastike (suolaa max 3%)
-
0.02 kgtomaattipyree
-
0.01 kgvalkosipulimurska
-
1.5 kgvesi
Valmistusohje
1. Voitele 1/1-65 GN-vuoka. Laita vuokaan kasvikset, makaroni ja lihasuikaleet.
2. Sekoita lopuista raaka-aineista keskenään liemi. Kaada lientä 2,27 kg / vuoka.
3. Sekoita raaka-aineet hyvin keskenään. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 45 minuuttia. Sekoita kypsennyksen aikana.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa naudanliha-pestopastan lisäkkeenä höyrytettyjä kasviksia ja vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
2. Sekoita lopuista raaka-aineista keskenään liemi. Kaada lientä 2,27 kg / vuoka.
3. Sekoita raaka-aineet hyvin keskenään. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 45 minuuttia. Sekoita kypsennyksen aikana.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa naudanliha-pestopastan lisäkkeenä höyrytettyjä kasviksia ja vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.5 g
![Naudanliha-pestopasta](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Naudanliha-pestopasta_191113_061818.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642678332&s=39454e7b90925d0207db7a1ec9788506)
![Sydänmerkki - Parempi valinta](https://www.sydanmerkki.fi//assets/img/parempi_valinta.png)
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen