Ainekset

1.25 kg
Perunaviipale (kypsä)
0.76 kg
Munakoisoviipale (pakaste)
0.8 kg
Kesäkurpitsaviipale (pakaste)
0.335 kg
Sipulikuutio (pakaste)
0.711 kg
Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
1.78 kg
Tomaattimurska
0.9 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton
0.04 kg
Maissitärkkelys
0.027 kg
Sokeri
0.018 kg
Jodioitu suola
0.001 kg
Jauhettu maustepippuri
0.004 kg
Jauhettu kaneli
0.002 kg
Kuivattu oregano

Valmistusohje

  1. Asettele voideltuun vuokaan (GN 1/1 65) kerroksittain peruna- munakoiso- ja kesäkurpitsaviipaleita, sipulia ja härkäpapurouhetta.
  2. Sekoita liemen aineet keskenään ja lisää vuokaan. Kääntele hieman, jotta kastiketta tulee tasaisesti joka väliin.
  3. Paista höyrypaistolla (20 % höyry) 160 °C 1 h. Jatka vielä paistoa ilman höyryä noin 20 minuuttia.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta